Agence Santa Margarita (Roses) : 0034 972 152 789

Agence Roses (Le Port) : 0034 972 254 966

CRYSTAL IMMO, la seva agència immobiliària a ROSES us dóna la benvinguda.

Especialistes en transaccions immobiliàries des de fa més de 15 anys a la zona de ROSES i els seus voltants: Canyelles, Almadrava, Santa Margarida, Empuriabrava, l'Escala...


Desitja vendre la seva propietat, comprar l'apartament o la casa dels seus somnis o fer una inversió que li aporti una bona rendibilitat ?


Té tot això en ment i no sap com començar?


ÉS MOLT FÀCIL !

El nostre equip de professionals està a la seva disposició per acompanyar-li en tot el procés d'adquisició i més.

Des de els primers passos en el procés de Compra-Venda fins al seguiment dels nostres clients després de l'Escriptura Pública davant del notari.

Contràriament, si té com a projecte la venda del seu immoble, no dubti a contactar-nos per a una estimació de la seva propietat.


Ja sigui per vendre o per comprar CRYSTAL IMMO farà tot el possible per facilitar els seus somnis a partir d'un treball competent, transparent i sobretot en plena confiança.


Per què escollir-nos?

  • Oferim un tracte personalitzat i proper pensant sempre en els interessos i necessitats de cada client. Des de petites inversions fins a les cases més selectes, farem tot el possible per facilitar els seus projectes i complir amb totes les seves expectatives.


  • Parlem el seu idioma! Qüestió molt important que farà sentir-vos com a casa. Sabem que no és fàcil comunicar-nos a l'estranger i molt menys poder interpretar els diferents documents administratius o jurídics. És per aquest motiu que l'atendrem en el seu idioma, sempre per poder ajudar i facilitar-li la comprensió.Els membres de la nostra empresa parlen els següents idiomes: castellà, català, francès, anglès, alemany, holandès, italià, rus i coreà.


  • Professionalitat. Tots els nostres treballadors estan qualificats i disposen del diploma especialitzat en estudis immobiliaris, a part de formar part del Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya (AICAT).


  • Ens agrada treballar sobre el lema "transparència i confiança". Volem que els nostres clients se sentin segurs i com a casa, és per això que prioritzem la tranquil·litat d'aquests i els mantenim ben informats i assessorats en totes les etapes d'adquisició o venda.

ÚLTIMS ANUNCIS DE PRODUCTES EN VENDA

CRYSTAL IMMO - Registre d'Agents Immobiliàris de Catalunya - Aicat 4896

TEL : 0034 972 152 789

FAX : 0034 972 154 339

Web : www.crystal-immo.com

Email: dan@crystal-immo.com

LES NOSTRES AGENCIES


SANTA MARGARITA

AV. GOLA DE L'ESTANY 2

17480 ROSES (Gérone) Espagne

Mobil: 0034 685 186 880ROSES (Le Port)

AV. DE RHODE 291

17480 ROSES (Gérone) Espagne

Mobil: 0034 626 627 611 - FR 0033 603 792 136